• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
Üyelik Girişi
Ürün ve Hizmetler
Site Menüsü
Linkler
Site Haritası
Takvim

Kilo İle Kumaş Nereden Alınır

Kilo İle Kumaş Nereden Alınır? 05322482372

Kiloluk kumaş nerede satılır,kilo ile kumaş nereden alınır,kiloyla parça kumaş nereden alınır,kilo ile kumaş pazarı,kiloluk kumaş Pazar yerleri,kilo ile kumaş nerelerde satılır,kilo ile penye kumaş nerede satılır,kilo ile penye nereden alınır,kilo ile süprem nereden alınır,ucuz kilo kumaş,kiloluk ucuz parça kumaş,

 Şu anda  çok çeşitli ve zengindir. İnsanlar binlerce yıldan beri pamuk, jüt, diken, hayvan kılı gibi doğal malzemelerden giysi yapımında kullanılmak üzere kumaşlar yapabildiler. Daha fazla kumaş, Doğal kumaşlardan yapılır, sentetik kumaşlar ve karışımların her ikisi de doğaldır.   insan yapımı malzemeler.

, kumaşın kalitesini belirleyen ilk ve en temel faktördür. Günümüzde hazır giyim sektöründe yaygın olarak kullanılan ana malzemeler şunlardır. Her kumaş malzemesinin kendine özgü özellikleri olacaktır, her birine uygun özel avantaj ve dezavantajlar çalışma ortamı ve kıyafet tasarım stili.

, bir şekilde birbirine geçmiş liflerden oluşan düz yapılardır. Bu lifler uzundur, kumaşın en temel unsurunu oluşturmak için birlikte bükülür. Bu liflerin her biri milyonlarca ayrı kimyasal moleküler zincirden oluşur.

 kumaştan sonra ikinci en önemli faktör olan kumaşın çapına göre hesaplanır. Kumaş ne kadar ince olursa kumaş o kadar pürüzsüz olur, ancak  yüzeyi büyük ipliğe göre o kadar zayıftır. Bu dezavantajın üstesinden gelmek için, kumaşın mukavemetini arttırmak için iplik yoğunluğunu arttırmak yaygındır.

 Büyük, orta yoğunluklu liflere sahip kumaşlar dayanıklı ve sağlam olacak, yıkanması ve depolanması kolay olacak, ancak biraz sert olacak. Ve küçük iplik boyutuna ve yüksek iplik yoğunluğuna sahip kumaşlar daha yumuşak olacaktır. Örneğin ipek çok ince liflere sahiptir, bu nedenle ipek ürünler ve ipek diğer kumaşlardan çok daha pürüzsüzdür.

 süreci iki ana aşamaya ayrılır: ön işleme ve arıtma. Ön işlem, dokuma ve boyamanın temel işlemidir. Orijinal olarak rafine edilmiş kumaşlar, kumaşın mukavemetini, pürüzsüzlüğünü arttırmak veya kumaşa başka özellikler eklemek için ön işlemden geçirildikten sonra yapılan iştir. Bu nedenle kumaşın kalitesini belirlemede son derece önemli olan faktörlerden birinin de bu olduğu söylenebilir, kumaşın istenilen kaliteye sahip olup olmadığı büyük ölçüde ön işleme ve rafinasyonun iki aşamasına bağlıdır.

 Ürünlerimizi satın alırken müşterilerimiz,  üretime sokulması her zaman titiz bir arıtma işleminden geçtiğinden emin olabilirler; kumaş alan kırışıklık önleyici işlem, gömlekler için buruşma, gibi birçok  modern teknolojiye sahip keskin ürünler yaratmak için her zaman birçok modern makineye yatırım yapar. Teknoloji pantolonlar için bardağı kalıcı olarak tutmak için.

  ve soğuk tutkal presleri kullanır – düzleşmeye yardımcı olmak ve gıcırdamayı önlemek için Japon teknolojisi. Koltuk altı halkaları ve nervürleri, yıkamadan sonra düzleşmeye yardımcı olmak, renk solmasını sınırlamak için eriyik tutkal teknolojisini kullanır, tüketicilerin sağlığı için en iyisi olan yeni kumaşlara sahip birçok ürün vardır.

 giysilere iliştirilen kumaşın parametrelerini hiç fark ettiniz ve bunlarla ilgilendiniz mi? Kumaşı elyaf yoğunluğuna göre değerlendirebiliriz. Kumaş yoğunluğu, kumaş üretim sürecinden sonra dördüncü en önemli faktör olan kumaşın 10 cm2’si başına düşen iplik numarasına göre kumaş kalitesi olarak tanımlanır.

Normalde, pamuklu kumaşın ortalama elyaf yoğunluğu 180 / 10cm2’dir ve yüksek dereceli  veya daha fazladır. Kumaşın yoğunluğu ne kadar yüksekse, o kadar iyi, yoğunluğu o kadar yüksek,  o kadar ince, kumaş o kadar pürüzsüz ve yoğunluk o kadar büyük olur, ancak daha büyük elyaf kumaşı daha güçlü ve daha dayanıklı hale getirecektir.

 Kumaşın dokusu ve görünümü dokuma stiline göre belirlenir ve dokuma stili de kumaş özelliklerini etkiler. Dokuma, kumaşta çözgü ve atkı arasında örmenin kuralıdır. Birlikte dokunduklarında bir kayan nokta oluştururlar ().

Kumaşta tekrar eden en az vurguların bir döngüsü, kumaş üzerinde tekrarlanan en küçük desendir. Ne kadar çok dikiş olursa, kumaş o kadar güçlüdür, ancak kumaş yüzeyi o kadar az pürüzsüzdür.

 Üç temel örgü türü vardır ve bunlara göre her çeşit örgüyü oluşturabilirsiniz: düz (1/1) – bu standart örgü, en güçlü ve en dayanıklı, saten (4/1) – biraz daha pürüzsüz doku verir Setin sağlanması için yüksek yoğunluklu kumaşlar gerektiren, Twill (2/2, 2/1, 3/1…) stilleri arasında diğer tüm dokuma Düz dokuma ve saten dokuma.

 Gördüğünüz gibi, sadece malzemeye değil, kumaşın kalitesi de diğer birçok faktöre bağlıdır. Kendinizi yukarıdaki gerekli bilgilerle donatmak, kendimiz için en iyi kıyafet seçimini yapmamıza yardımcı olacaktır!

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam127
Toplam Ziyaret194280
Duyurular
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.222232.3513
Euro35.110935.2516
Saat